Stockholm

  • Adress: Järnvägsgatan 26 a, 172 35 Sundbyberg, Sverige
  • Open: Vardagar: 8.00 - 17.00
  • Phone: 08-735 86 86

Anastasia

Jag har alltid brunnit för att hjälpa människor och är engagerad i frågor som rör funktionshindrade för att de ska få en bättre vardag. Jag grundade företaget efter år av ideellt arbete.

Monica

Jag arbetar som ekonomichef på företaget sedan maj 2011.Efter avslutade ekonomistudier har jag arbetat som revisor och efter det som ekonomiansvarig i många år. Stor del av min fritid ägnar jag åt hus och trädgård men jag försöker också hinna med att resa och se andra platser då och då.

Pia

Efter avslutade högskolestudier finansierade jag mitt jobbsökande med att jobba som personlig assistent och kom då i kontakt med Alminia. Har jobbat som jurist på bolaget sedan 2003 och även som vice VD sedan 2005. Har en idrottsbakgrund och jobbar på fritiden som instruktör på inomhuscykling. Intressena är många och jag nöjer mig med att nämna några, älskar att umgås med min familj, fysiska aktiviteter, natur, inredning och mitt jobb.

Britt

Jag har funnits i företaget sedan mars 2000. Min huvuduppgift är löner. Innan jag kom till Alminia AB hade jag en te- och kaffehandel i tre år och före dess arbetade jag många år som löneadministratör på Försäkringskassan. På min fritid har jag, förutom min familj, dansen som ett stort intresse.

Frida

Jag började på Alminia mars 2015.
Min uppgift i företaget är att vara spindel i nätet och sköta hela processen runt personlig assistans.
Jag har lång erfarenhet av äldreomsorg inriktning demens och har även Silviasyster-utbildning, vilket betyder att jag har spetskompetens inom demens.
Jag spelar piano sedan jag var 10 år.
Jag älskar min familj (inkl hunden) , träning och musik.

Anncharlotte

Jag har varit på Alminia sedan mars 2016 och arbetar som redovisningsekonom. Innan jag började på Alminia så hade jag en flerårig roll som redovisningsansvarig på en affärsresebyrå. Min lediga tid spenderar jag helst med min familj men även träffa vänner och träna ligger mig varmt om hjärtat.

Ilias

Jag har jobbat på Alminia sedan 2009. Min uppgift i företaget är bland annat att marknadsföra Alminia på ett passande sätt. Utöver det har också jag hand om nya projekt som dyker upp.Tidigare studerade jag International Hospitality & Tourism Management i Schweiz i tre år och även jobbat på några hotell. På min fritid så gillar jag att träna, laga mat, och umgås med min hund Scooby.

Dimitris

Jag har jobbat på Alminia sedan 2013 som driftansvarig inom IT. När jag inte jobbar så umgås jag med familj och vänner

Järnvägsgatan 26 a, 172 35 Sundbyberg, Sverige

  • Vardagar: 8.00 - 17.00
  • sundbyberg@alminia.se
  • 08-735 86 86
To the top